Snow Goose Facts: Pohjois-Amerikan eläimet

Fyysinen kuvaus

Snow Goose on Anatidae-perhe, joka on laajalle levinnyt koko Pohjois-Amerikassa ja sisältää muita hanhia sekä ankkoja ja joutsenia. Snow Goose tunnetaan valkoisista höyhenistä, vaikka se on yleinen väärinkäsitys, että kaikki Snow Geese koristavat tällaista jäistä näköistä valkoista turkkia. Päinvastoin, se on vain "valkoiset morfit", jotka kasvattavat näitä kiinteitä valkoisia höyheniä, koska "sininen morfit" kasvavat tummaksi, pilkulliseksi, ruskeaksi. Lumilohen koosta ja kypsyydestä riippuen sen siipipituus voi nousta 4, 5 metrin pituiseksi, vaikka niiden pienet kappaleet kasvavat yleensä vain 2–3 metrin korkeudessa. Miesten lumilintujen paino on 5–6, 5 kiloa, ja naiset ovat hieman pienempiä 3, 5–5 kiloa.

Ruokavalio

Lumihiivat ovat kasvinsuojia, samoin kuin monet muut muuttolintulajit. Marjat, ruohot ja lehdet ovat lumilohkon ruokavalion suosikkeja, vaikka hanhet matkustavat etelään, ja niiden ruokavalio voi muuttua, jotta ne sopivat paremmin uusiin ympäristöihin. Naisten lumiluusu ruokkii jopa 18 tuntia päivässä ruokaa, kun he saapuvat jalostuspaikkaansa. Tämä kestää, kunnes ne asettuvat ja kuoriutuvat muniin, jolloin ne kuluttavat päivittäin vain noin tunnin tai kaksi ruokaa. Lumihiekka voi tuottaa 6–15 pisaran tunnissa, koska niiden ruoansulatuskanavat sulattavat ruokansa enintään kahdessa tunnissa.

Elinympäristö ja alue

Heidän eeppinen vuotuinen matkaan etelään antaa Snow Geeseille yhden suurimmista valikoimista kaikista niiden lintuyhteisöistä New Worldissä. Talvikuukausina he lentävät etelään, koska he eivät kestä kylmää talvikuukautta Kanadassa. Talven jälkeen Snow Geese lentää jälleen pohjoiseen, jossa ne asettavat munansa jalostuspaikalle arktisella tundralla. Lumihevoset voivat laajamittaisen syömisen vuoksi aiheuttaa paljon vahinkoa niille alueille, joille he syövät. Vastauksena ennen 1916 lintuja metsästettiin lähes sukupuuttoon. Tuolloin säädettiin lakeja, jotka rajoittivat Snow Geeseen metsästystä. 1970-luvulla näiden lintujen metsästys sallittiin jälleen, vaikka niiden lukumäärää säännellään jatkuvasti. Tänään ei ole vaaraa Snow Geeseille, koska niiden lukumäärä kasvaa edelleen, ja niiden metsästys sallitaan jälleen.

käytös

Lumihanhet ovat sosiaalisia lintuja ja kuuluvat laumiin. Nämä parvet ovat erityisen suuria talvikuukausina ja siirtymien aikana. Jotta he voisivat löytää ruokansa, lumihiekka ruokkii matalassa vedessä (löytää tiettyjä ruohoja) tai maalla. Ne ovat erinomaisia ​​leikkureita, uimareita ja kävelijöitä. Aina monipuoliset olentot, Snow Geese, lentävät maahanmuuton aikana, voivat uida, kun he nukkuvat, ja kävelevät, kun he syövät ruokaa.

Jäljentäminen

Paljon samanlainen kuin keisari Pingeuns, lumihiekka täyttää vain 1 tai 2 lintua koko elämänsä ajan. Ne kiinnittyvät toisiinsa jonkin aikaa 2-4 vuoden iässä. Jokainen naaraspuolinen lumihiekka on filosofinen, mikä tarkoittaa, että hän palaa vain omiin erityisiin pesimispaikkoihinsa synnyttääkseen. Naisten lumilinnut pesivät yhdessä siirtokunnissa, jotka ovat yleensä merenpinnan yläpuolella. Yksi nainen voi sijoittaa enintään 5 munaa, ja siitosviljely kestää 20–25 päivää. Kun lapsen lumihaudo on haudottu, kestää vain muutaman tunnin, jotta vauva lähtee pesästä ja alkaa matkustaa äidin kanssa. Lumilintut jäävät jalkoihin ensimmäisten kuukausien ajan, ja he alkavat lentää noin 50 päivän ikäisinä. Nuori lumihiekka pysyy perheensä kanssa noin 3 vuotta, kunnes se on valmis aloittamaan oman lisääntymisjaksonsa.

Suositeltava

Parhaiten arvioidut yliopistot Yhdysvalloissa
2019
Desert Warthog Facts: Afrikan eläimet
2019
Aasian alhaisimmat paikat
2019