Neljä Laji Vuori Toucan Löytyi Andien vuoristossa

Vuorikiipeilijät ovat Ramphastidae-perheen lintulajeja, jotka asuvat kosteissa metsissä Etelä-Amerikan Andien ylängöllä. Ne kuuluvat Andigenan sukuun. Näiden lintujen valikoima ulottuu Venezuelasta Boliviaan. Ne ovat tunnettuja eloisasta ulkonäöltään. Kaikilla tämän suvun linnuilla on siniharmaa ventral-pinta ja oliivi-ruskea selkäpinta. Heillä on myös punainen venttiili, keltainen värillinen rumpu ja musta kruunu.

4. Grey-rintainen vuori Toucan

Harmaa-rintainen vuoristo-tukki Ecuadorissa.

Andigena hypoglauca on vuoristokukkulaji, joka asuu Andien ylängön kosteassa metsässä. Tähän lajiin kuuluvat Kolumbia, Ecuador ja Peru. Kaksi alalajia löytyy: A. h. hypoglauca ja A. h. lateralis . Entinen alue vaihtelee Keski-Kolumbiasta itäiseen Ecuadoriin. Jälkimmäinen alkaa Itä-Ecuadorissa ja ulottuu Keski-Peruun asti. Lintuja voidaan helposti erottaa värikkäillä paikoillaan, jotka on värjätty eri puolilla ylhäällä (punainen ja musta) ja pohja (keltainen-vihreä). Niskan pohjassa on myös peukalonjäljen muotoinen merkintä. Loppuosa on ruskea ja se on erotettu mustasta väristä päähän harmaalla kauluksella. Linnut elävät korkealla puilla, mutta myös tulevat maahan puiden pohjaan ruokkimiseksi. Niitä havaitaan usein syömässä muiden lintulajien kanssa, kuten säiliöt, ruoskat jne.

3. Black-billed Mountain Toucan

Andigena nigrirostris on vuoristo- tukaani, joka asuu Andien ylängön kosteassa metsässä. Tämän lintulajin valikoima ulottuu aina Venezuelasta Kolumbian ja Ecuadorin kautta Pohjois-Peruun. Tähän lintuun kuuluu kolme alalajia, joista vain nimettävät alalajit, A. n. nigrirostrisilla on täysin musta nokka. Kaksi muuta alalajia ovat A. n. spilorhynchus ja A. n. occidentalis . Linnun kurkku on valkoista. Lintuja havaitaan usein puiden katoissa, jotka ruokkivat pareittain tai pienissä perheryhmissä.

2. Plate-billed Mountain Toucan

Levy-laskutettu vuoristo tukka.

Andigena laminirostris sijaitsee Andien vuoristossa, jossa he asuvat vuoristoisen maiseman kosteassa metsäisessä metsässä. He suosivat elinympäristöjä, joilla on runsaasti sammalien ja bromeliadien kasvua. Niiden elinympäristön tyypillinen korkeus vaihtelee 1200 - 3 000 metrin välillä, ja joskus ne saattavat näkyä jopa 300 metrin korkeudessa. Lintulajit ulottuvat Lounais-Kolumbiasta Ecuadorin keskustaan. Lintujen pituus vaihtelee välillä 46 - 51 cm ja niiden paino vaihtelee välillä 275 - 355 g. Hedelmät muodostavat suurimman osan näiden lintujen ruokavaliosta. Niiden on raportoitu muuttavan alempiin rinteisiin talvella noin 25 lintujen ryhmissä. Lajin pienen valikoiman ansiosta linnut ovat alttiita ihmisen toiminnan aiheuttamille uhkille. IUCN tunnistaa linnut "lähellä uhanalaisiksi". Metsäpalojen hävittäminen metsän poistamisen, maatalouden, kaivostoiminnan jne. Vuoksi ja lintujen sieppaaminen laittomaan kansainväliseen häkkikaupan kauppaan ovat tärkeimmät tekijät, jotka vaikuttavat tämän lajin väestön vähenemiseen.

1. Hupullinen vuoren tukka

Andigena cucullata on vuoristokukkulaji, joka asuu kosteissa metsissä Andien vuoren rinteillä. Nämä linnut ovat luonteeltaan erittäin vaikeasti havaittavissa ja huolimatta pienestä alueesta, joka ulottuu Kaakkois-Perusta Bolivian keskustaan, lintuja nähdään harvoin luonnossa. On myös mahdollista, että lintu siirtyy korkeammasta alempaan korkeuteen. Lintu on väriltään kirkas, ja sen kirkkaanvihreä-keltainen nokka on musta. Niskan pohjalla on musta soikea merkintä.

Suositeltava

Mikä on Gabonin pääkaupunki?
2019
Missä Skunks elää?
2019
Mikä oli Peninsular War?
2019