Calliope Hummingbird Faktat: Pohjois-Amerikan eläimet

Fyysinen kuvaus

Calliope hummingbirdin uskotaan olevan pienin lintu Pohjois-Amerikassa. Aikuisten aikuisten kalibrointimerkki on yleensä kooltaan noin 2, 8 ja 4 tuumaa (7 ja 10 senttimetriä) pituudeltaan, sillä se on noin 4, 33 tuumaa (11 senttimetriä) siipien poikki ja painaa alle kymmenesosan unssia (2–3 grammaa). Kun ne tulevat esiin, nämä linnut ovat kiiltäviä vihreitä kruunun päällä, tummat rungot ja valkoiset alapuolet. Heillä on suhteellisen lyhyt lasku ja hännän. Aikuisilla naisilla ja immatureilla on vaaleanpunainen pesu niiden sivuilla, tumma häntä, jossa on valkoisia vihjeitä, ja tummanvärisiä raitoja kurkkuun. Toisaalta aikuisilla miehillä on viinipunaisia ​​raitoja kurkkuun, tumma häntä ja vihreitä reunoja.

Ruokavalio

Ruokavalionsa mukaan kaikkiruokainen kalliopuisto on sekä hyönteisten että nektarivorien. Lintujen tiedetään saavan hyönteisiä ja ruokkivat niitä. Tätä varten he aluksi hyökkäävät hyönteisille ja sitten loitontaa ahvenesta kiinni heidät ilmassa. Pienemmät syömät hyönteiset sisältävät muurahaisia, kovakuoriaisia, mehiläisiä, kärpäset ja ampiaisia. Tämän lisäksi tämän lintujen käyttäytymisen havainnot ovat osoittaneet, että ne myös ruokkivat säännöllisesti muiden sapsuckersin luomien puiden sulatuskaivoissa tai reikissä. Ne lakkaavat pohjimmiltaan nektaria kukkia pitkiä kieliä käyttäen. Uskotaan, että he käyvät säännöllisesti punaisissa putkimaisia ​​kukkia, vaikka ne myös siniset, keltaiset, valkoiset ja violetit kukat.

Elinympäristö ja alue

Calliope hummingbirdin jalostusympäristön uskotaan vaihtelevan suuresti korkeudessa, vaikka ne näyttävät yleensä suosivan avoimia pensasalueita. On normaalia, että pesiminen tapahtuu suuremmilla korkeuksilla, erityisesti vuoristossa. Nestekorkeudet vaihtelevat tyypillisesti 2 - 65 metrin korkeudessa maanpinnan yläpuolella. Lintu käyttää avometsänäisiä metsiä, leppäpaksuja, pajuja ja vuoristoja. Ne voivat näkyä myös aavikoilla, osittain autiomaisilla alueilla, chaparral- ja laskettelualueilla talvella ja muuttoliikkeessä. Tunnetuista kalliopohmikoista pesää Länsi-Pohjois-Amerikka Etelä-Brittiläisestä Kolumbiasta Lounais-Albertaan, Washingtonin, Nevadan, Oregonin ja Kalifornian kautta pohjoiseen Baja Kaliforniaan ja itään Wyomingiin, Utahiin ja Coloradoon. Talven aikana he näkyvät myös Pohjois-Meksikossa. He liikkuvat lähinnä Arizonan ja New Mexicoin ja Pohjois-Meksikon kautta keväällä ja kesällä.

käytös

Calliope hummingbirdin yleinen käyttäytyminen muistuttaa muiden hummingbird-lajien käyttäytymistä. Nämä ovat yksinäisiä muuttolintuja, jotka ovat vuorovaikutuksessa vain saman lajin yksilöiden kanssa parittelun aikana. He kuitenkin jakavat vaihteluväliään rufous hummingbirdsin kanssa. Calliope hummingbirds tehdä pitkän matkan siirtymiä joka vuosi niiden kesän vaihtelevat talven ja takaisin. Kun ne pysähtyvät tankkaamaan nektaria, on hyvä mahdollisuus, että heidät voidaan nähdä eri paikoissa niiden reiteillä.

Jäljentäminen

Kun on kyse lisääntymisestä, on normaalia, että aikuiset miehet saapuvat jalostusmaalle ennen naisia, huhtikuun puolivälissä ja toukokuun alussa. Miehet ovat melko voimakkaita suojelemalla pesimäalueitaan, joissa he jatkavat lisääntymistä monien naisten kanssa, mikä tarkoittaa, että he ovat polygynousia. Miehet harjoittavat naisia ​​isäntäkauden aikana, johon naiset vastaavat, joko pakenemalla tai piilossa. Naisesta kiinni ottamalla aikuinen uros näyttää alueellisia näyttöjä, kuten surinaa, sukellusta, leijuu ja laulua. Mennessä kun nuori luukku munista, miehet vapauttavat jalostuspaikan ja eivät ota mitään osaa nuorten kasvatukseen. Toisaalta naaraat rakentavat avoimen kupin pesän havupuun puun alla. He voivat käyttää myös leppä- ja omenapuita niiden elinympäristöjen mukaan. Nämä rakenteet ovat tärkeitä, koska naaras voi käyttää samaa pesää useita kertoja toistuvasti. Nainen sijoittaa sitten kaksi munaa toukokuun lopun ja heinäkuun alun välillä, joita inkuboidaan sitten 15 - 16 päivää. Nuoret alkavat tyypillisesti lentää 20 päivää kuoriutumisen jälkeen.

Suositeltava

Mitä meksikolaisen lipun värit merkitsevät?
2019
Islannin korkeimmat vuoret
2019
Suurimmat säiliöt Yhdistyneessä kuningaskunnassa
2019