Cactus Bee Facts: Pohjois-Amerikan eläimet

Fyysinen kuvaus

Kaktus-mehiläiset (Diadasia Rinconis) ovat Etelä-Amerikan ja Pohjois-Meksikon kaktusia kantaville alueille kotoisin oleva mehiläinen. Fyysisen ulkonäön suhteen näillä mehiläisillä on samanlainen samankaltaisuus kuin tavallisilla mehiläisillä. Niiden päät on varustettu antennilla ja harmaasävyisinä yhdistetyillä silmillä. Heidän ruumiinsa ovat puolestaan ​​kompakteja, peitetty hienoilla karvoilla, jotka helpottavat siitepölyä. Heidän exoskeleton on raidallinen, jossa on kultaiset ja ruskeat värisävyt. Lopuksi kuusi jalkaa ja kaksi paritonta, läpinäkyvää siipiä ovat liikkuvia. Puolustukseen, kuten useimmat mehiläiset, heillä on kukin varuste, joka pakkaa huomattavan lyönnin, mikä tekee siitä hyönteisen, joka on otettava huomioon, jopa eläimiä vastaan, jotka ylittävät oman painonsa.

Ruokavalio

Kuten heidän nimensä mukaan Cactus mehiläiset kääntyvät kaktuksille aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi. Käyttämällä hienoja hiuksia, jotka peittävät heidän ruumiinsa, ne keräävät siitepölyä useiden Pohjois-Amerikassa endeemisten kaktusten lajista, kuten saguaro, cholla ja joukosta piikikärryjä. Tämä siitepöly on vankka, jotta se täyttäisi ravitsemustarpeitaan ja että kaikki mehiläiset tarvitsevat ravintoaineet. Siitepölyssä on kaikkea sokerista, hiilihydraateista ja proteiinista energiaan, entsyymeihin, vitamiineihin ja kivennäisaineisiin, jotka ovat tarpeen niiden kehon toimintojen suorittamiseksi. Kaktus-mehiläiset ruokkivat toukkansa pakkaamalla siitepölyt heidän luoliinsa. Mehiläiskokoelma tästä siitepölystä on ratkaisevan tärkeää monien kaktuslajien pölytysprosessille, koska ne toimivat tärkeinä itävyyskuljetusvälineinä mehevien kasvien välillä.

Elinympäristö ja alue

On sanottu olevan mehiläisiä jokaisella mantereella paitsi Etelämantereella. Kaktus mehiläisiä löytyy kuitenkin vain Lounais-Yhdysvalloissa ja Meksikon osissa. Niitä voidaan erityisesti löytää kukoistaviksi sellaisissa valtioissa kuin Kalifornia, Nevada, Arizona, New Mexico ja Colorado. Näillä alueilla niitä voidaan nähdä kaktus kukkaista kaktuksen kukkaan, missä sää on lämmin. Silti sinun ei pitäisi odottaa seuranneen niitä takaisin vilkkaaseen pesään. Itse asiassa kaktus mehiläiset ovat yksinäisiä hyönteisiä, jotka elävät yksin pienissä luolissa maahan. Heidän yksinäinen luonne jättää heidät kuitenkin alttiimpiin useille saalistajille, lähinnä kuiville ilmastoille yleisesti esiintyville lintulajeille.

käytös

Kaktus mehiläiset viettävät suurimman osan ajastaan ​​buzzing kukka kukka, kerää siitepöly. Älä kuitenkaan ole huolissaan, jos kohtaat jotakin näistä siitepölyä tuhoavista hyönteisistä. Vaikka heidän pistonsa pakastavat melkoisen seinän, kaktus mehiläiset eivät todennäköisesti anna sinulle mitään ongelmia, elleivät he putoudu heitä uhataan. Sen sijaan he haluaisivat palata omiin luoliinsa, jotka kevään kaktuksen kukinnan aikana löytyvät tuhansista useiden tenniskenttien kokoisilla maastoalueilla. Siksi ensi kerralla, kun löydät itsesi Lounais-USA: n kuiville alueille keväällä, ja ota tilaisuus katsella itseäsi, katsella vain, missä astut.

Jäljentäminen

Kaktus mehiläiset eivät asu kovin kauan. Ei pitkään kuoriutumisen jälkeen uros- ja naaraspuoliset mehiläiset nousevat pesiensä kautta. Pian sen jälkeen he ovat kypsiä seksuaalisesti tarpeeksi, jolloin nainen valitsee uuden pesän oman paikan. Nämä pesät, jotka on rakennettu kokonaan naispuolisen naisen, koostuvat useista osastoista: yksi kullekin munalle. Ne on rakennettu kaktus siitepölystä ja nektarista. Kun nämä pesät on rakennettu ja munat asetetaan, naiset voivat aloittaa ylimääräiset pesät, vaikka monet kuolevat yhden pesän jälkeen. Noin 14–16 päivää myöhemmin munat kuoriutuvat ja prosessi toistaa itsensä.

Suositeltava

Mikä on Tsekin tasavallan pääkaupunki?
2019
Uskonnolliset uskomukset Kap Verdessä
2019
Maailman johtajat, joilla on korkeimmat Twitter-seurannat
2019