10 eläintä, jotka ovat yllättävän söpöjä

Eläinkunta ei enää lakkaa olemasta mielenkiintoinen. Joka kerta, kun outoja ja mielenkiintoisia faktoja eläimistä, kiinnitetään huomiota. Olet parhaillaan hemmottelussa, kun opit lisää näistä yllättävän söpöistä eläimistä.

10. Pufferfish

Puferfish sen luonnollisessa ympäristössä.

Pufferfishilla on elinvoimainen iho, joka tekee siitä mahdottomaksi naamioida ympäristössään. Kuitenkin, jos uhka on vaarassa, pufferfish hengittää niin paljon ilmaa, että se paisuu suureksi, pyöreäksi palloksi. Näin ollen se estää sen petoeläinten nielemisen. Lisäksi pufferfishilla on hyvin myrkyllinen myrkky, jota kutsutaan tetrodotoksiiniksi. Tetrodotoksiini on 1200 kertaa tappavampi kuin syanidi. Miesten pufferfish on suosittu kauneimmista ympyröistä merenpohjassa, jotta naiset voisivat pyyhkiä. Nainen, joka haluaa ympyrän, astuu sisään ja asettaa munat, jotka kuoriutuvat kuuden päivän kuluttua. Pufferfish ruokkii leviä, selkärangattomia ja äyriäisiä.

9. Skunks

Skunksit ovat yön eläimiä ja ne löytyvät usein kaupungeista.

Suosituin hahmo trivia, että ihmiset voivat hahmottaa on skunk kyky vapauttaa hajua, kun se on vaarassa. Epämiellyttävä haju voi matkustaa jopa 1, 5 mailin päässä. Skunks on useimmiten valkoista ja mustaa. Osa niistä on ruskea, harmaa tai kermanvärinen. Skunksilla on erinomainen tunteen kuulo ja haju. Heillä on kuitenkin huono näkemys, joka pystyy näkemään vain kymmenen metrin päässä. Ne ovat yön eläimiä. Skunksit ovat harvoin aggressiivisia ihmisille; he voivat suihkuttaa vain itsepuolustuksen muodossa. He ruokkivat hyönteisiä, liskoja, jyrsijöitä, kaloja, mooleja ja grubeja.

8. Dugong

Suuresta koostaan ​​huolimatta dugongit syövät enimmäkseen meren ruohoa.

Dugong on merieläin, jota kutsutaan yleisesti ”merikarjalle”. Ne ovat sulavia uimareita niin paljon kuin he eivät voi jäädä veden alle yli kuusi minuuttia. Dogongeilla on räpylät ja tasainen häntä, joka muistuttaa valaan. Niiden uinti nopeus on kuusi kilometriä tunnissa ja 14 mailia tunnissa, kun ne kiihtyvät. Ne ovat hyvin nopeasti uimareita. Dugongit ovat myös todellisia kasvissyöjiä, jotka ruokkivat enimmäkseen meren ruohoa. He synnyttävät joka kolmas tai seitsemän vuotta ja niiden elinaika on noin 70 vuotta.

7. Hyppää hämähäkki

Ehkä ei tavanomainen ajatus sileyydestä, mutta silti kiistatta viehättävä.

Hämähäkkimiehillä tiedetään olevan paras näky kaikkien niveljalkaisten keskuudessa. He käyttävät näkemystä metsästys-, hautaus- ja navigointitarkoituksiin. Hyppy hämähäkit ovat ihastuttavan söpöjä, koska ne ovat värikkäitä. Mielenkiintoisempi näistä hämähäkkeistä on se, että miehillä on "pieni salaisuus", jota he käyttävät tarttuakseen naisten hyppäämisen hämähäkkien huomion. Ne pidetään erinomaisina tanssijoina, ja he tekevät pienen tanssin, joka merkitsee heidän vatsansa heittämistä ja heiluttamista jaloillaan! Tämän lisäksi hämähäkkien hyppäämisen ei tarvitse käyttää verkkoja saalistaakseen saaliinsa. Aina kun he hyppäävät, he tukevat itseään merkkijonolla niin, että jos he menettävät tavoitteensa, heidät pidetään turvassa.

6. Gecko

Geckos elää keskimäärin 10 vuotta.

Geckot ovat kirkkaita värejä ja niissä on erilaisia ​​värejä ympäristön mukaan. Maailmassa on noin 1000 gekoskalaista. Ne kaikki sopeutuvat eri tavoin ympäristöönsä. Yleisesti ottaen gekot syöttävät erilaisia ​​hedelmiä, matoja, kukka-nektaria ja hyönteisiä. Niillä on rasvaa, jotka ovat rasvojen säiliö. Myös hännät auttavat tasapainottamaan gekoja liikkeessä. Lentävällä gekolla on uintikykyä. Lisäksi gekot voivat elää jopa 10 vuotta. Leopardi gekko voi kuitenkin elää jopa 20 vuotta, jos se on eläintarhassa.

5. Lama

Lamoja kutsutaan ujoina ja lempeinä eläiminä.

Lama on kirkas silmä ja varma jalka. Se voi kasvaa niin pitkälle kuin kuusi jalkaa ja painaa 280-450 kiloa. Lama on pakkaus eläin, joka pystyy kuljettamaan 50-75 kiloa matkatavaraa jopa 20 mailia. Mutta se voi kieltäytyä siirtymästä, jos se on ylikuormitettu. Lamit ilmaisevat toisiaan kohtaan tyytymättömyytensä joko sylkemällä toisilleen tai tarttumalla kielensä. Perinteisen Andien vuoriston asukkaat käyttävät lama-fleecejä tekstiileissä. Lamat ovat hyvin lempeitä, utelias, ujo ja älykkäitä eläimiä. Niillä on myös erinomainen tunteen kuulo, haju ja näkö. Uskotaan, että ne ovat peräisin Pohjois-Amerikasta neljäkymmentä miljoonaa vuotta sitten.

4. Pesukarhu

Vauva pesukarhu puussa.

Pesukarhu on pohjoisamerikkalaisia. He ovat uteliaita ja erittäin älykkäitä, mutta voivat myös olla toisinaan hirveitä. He asuvat metsäalueilla, jotka ovat täynnä puita, runsaasti kasvillisuutta ja vettä. Pesukarhu syö lintuja, pähkinöitä ja siemeniä, käärmeitä, sammakoita ja hedelmiä. Lisäksi he toimivat vain yöllä ja piiloutuvat densissä useimpien talvikauden aikana. Pesukarhuilla on hyvät kyvykkyydet. Siten ne voivat avata ovia, salpoja, purkkeja ja pullottajia. Villieläimiä elää vain kaksi tai kolme vuotta. Eläintarhassa pidettävät voivat kuitenkin elää jopa 13 vuotta.

3. Cownose ray

Cownose-säde tunnetaan sen ulkonäöstä, joka on kuin hymyillen.

Cownrose ray on kala, joka tunnetaan yleisesti pitkistä siirtymisistään suurissa kouluissa. Sillä on joustavia fin-lohkoja, joita käytetään saaliin etsimiseen merenpohjassa. Kätevät säteet ruokkivat nilviäisiä, rapuja, kaloja ja hummereita. He tekevät tämän imemällä ja murskaamalla sen vahvoilla, levymäisillä hampaillaan. Lisäksi heillä on äkkikappaleita. Cownrose-säteet viilevät muniaan ruumiissaan ja synnyttävät vain yhden vauvan vuosittain.

2. Lumpsucker kala

Lumpsucker-kala istutettiin paikalleen.

Kuten sen nimi viittaa, lumpsucker-kalalla on imukuppi, jota se käyttää kiinni sen ympäristöön. Lumpsucker-kaloilla ei ole uimaripuja, ja niillä on näin ollen heikkoja uimareita. Lisäksi niiden evät ovat hyvin pieniä ja niiden rungot ovat täysin pyöreitä. Niinpä he löytävät uimisen hyvin vaikeaksi. Mitä tulee lisääntymiseen, urospuolisten lumpsucker-kalojen luukut ovat yli 350 000 munasolun, jonka naaras lumpsucker kalat ovat, ja huolehtii munista, kunnes ne kuoriutuvat. Sitten he jättävät äskettäin kuoriutuneet vauvat huolehtimaan itsestään.

1. Puffin

Atlantin puffin, joka lepää kivellä.

Puffinit ovat pohjoisen suosituimpia lintuja. Heillä on värikkäitä laskuja, joita ympäröivät tylsät värit. Talvella puffiinit irtoavat värikkäitä laskujaan. Noin 60% maailman pahvista kasvaa Islannissa. Joka vuosi he asettavat yhden munan, ja uros- ja naaraspuoliset puffiinit ottavat vuorotellen hoitaa poikasen. Puffineilla on raspisia kieliä sekä piikkikalvoja, jotka auttavat heitä pitämään useita kaloja laskussaan.

Suositeltava

Maat, joissa ateistit saavat kuolemanrangaistuksen
2019
Sveitsin kansallispuisto, Sveitsi - ainutlaatuiset paikat ympäri maailmaa
2019
Sähköinfrastruktuurit, jotka ovat eniten alttiita sähköhäviöille maittain
2019